Tregde Feriesenter Seilweekend 17-20 august 2023

13 seilere stilte til start på Fredagens seilaser, det blåste skikkelig B-riggvær fra øst.Noe som gir relativt stabile forhold, men likevel med utfordrende vindkantriner som vi er vant til på Tregde.

Vi fikk 13 seilaser før vi gav oss.

På kvelden var det indrefilet på grillen med gratinerte poteter og en deilig saus, alt tilberedt av vår eminente kokk Sjur. Alle var enige om at dette var den beste biffen i manns minne. Alle gikk hjem mette og fornøyde. Det ble ikke så mye sosialt denne kvelden, sikkert fordi det til gjengjeld ble mye sosialt kvelden før.

På lørdag våknet vi til øs pøs regnvær og mye vind, men startet likevel på tiden. 3 seilaser ble gjennomført i skikkelig B-rigg vær og regn. Dette bare økte på så det ble en liten pause til regnet hadde gitt seg. Deretter ble det gjennomført 5 seilaser til, men i økende vind slik at mange fikk føle på at B-riggen kansje var i største laget.


Program:

Torsdag 17.aug.
Folk ankommer utover dagen.
Rigging og sjekk av utstyr, hjelper hverandre til å ha alt i orden.
14:00 bane legges for prøveseilaser.

18:30 Rekebuffet ala modellseilere. VIPPS betaling

Fredag 18. august, MSF Æresregatta: 

10:00 – 11:00 Registrering/påmelding.
11:05 Skippermøte
11:15 – 16:00 MSF Æresregatta
18:30 Grillbuffet, betaling på VIPPS

Lørdag 20 august. IOM Sørlandsmesterskap

09:00 -10:45 Registrering og rigging.
10:50               Skippermøte
11:00               Start første seilas
12:30 – 13:00  Lunch
16:00 Ingen starsignal etter dette
ca 16:30          eller så snart som mulig: Premieutdeling
ca 18:30 – Pizza

Søndag 21 august. Dagen derpå regatta 

09:00 – 12:00 Seiling ( Vi seiler en litenregatta mellom 09:30 og 12:00 )
12:15 – 13:00 Farvel for denne gang

Seilbestemmelser kan lastes ned HER

Odd Ørnulf Strai (930 20 304) eller Ole Peder Bjørsom ( 454 11 548 ) kan kontaktes ved spørsmål.

Følgende opplegg for mat:

Torsdag kveld er Rekeaften.

Sjur kjøper inn reker og sitron, organiserer selve maten, med tining osv.
Alle deltar med bordoppsett, vaske stasjon og rydding.
Den enkelte har selv majones, dressing, brød og smør.
Ca pris på fellessen, med 2 pax pr kg er ca 100,- kr.

Fredag er grillaften.
Sjur kjøper, prepper, steiker og porsjonerer hovedråvarer; Indrefilet og fløtegratinerte poteter og en pikantsaus. 4 pax pr kg råvare kjøtt og 5 pr kg potet. Alle deltar med oppsett og rydding, eget service og drikkevarer.
Antatt pris ca 200 – 250.

Lørdag er Pizza aften,
Avgjøres på stedet av styret. Individuell deltakelse og betaling.

Mat VIPPSES til Sjur


Se hvem som er påmeldt HER

Dette innlegget ble publisert i News. Bokmerk permalenken.